Hondenkapsalon Kwispeltijd

Hond van de maand verkiezing

Leuk idee van deze hondenfan: De Hond van de maand verkiezing!!

Deze zal per januari gestart worden op onze facebooksite. Elke maand maak ik een album aan met trimhonden en kan er gestemd worden door onder de foto 'deze krijgt mijn stem' te zetten. Per maand mag er één stem uitgebracht worden. De winnende hond word een maand lang het icoon op de Facebookpagina van Kwispeltijd én komt een maand lang in het zonnetje te staan op onze website. Daarnaast krijgt de Hond van de maand ook nog eens iets lekkers met de volgende trimbeurt!
Heeft u zelf echt een hele leuke foto gemaakt van uw hond - leef u uit, wees vooral creatief! - vlak na de trimbehandeling? Dan kunt u die insturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Like vooral onze Facebookpagina ( https://www.facebook.com/Kwispeltijd ) - zo blijft u ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen - én stem vooral op de hond die u het leukst vind!

 

 

 

 

 

 

 

Hondenkapsalon Kwispeltijd is ook te vinden op: http://www.hondentrimsalon-info.nl/bdr1015452-Hondenkapsalon-Kwispeltijd.html